lenen kost geld

Disclaimer

De informatie op deze website bevat uitsluitend algemene informatie en is geen advies aan jou de gebruiker van deze website. Wij zorgen ervoor dat de informatie zo betrouwbaar mogelijk is. Toch kan het gebeuren dat de informatie op de website niet (meer) klopt. Wij zijn niet aansprakelijk indien jij als gebruiker van deze website daardoor schade lijdt.

CashBOB kan niet garanderen dat deze website foutloos en ononderbroken functioneert. Wel doen wij daarvoor ons uiterste best. Als de website tijdelijk niet bereikbaar is, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid indien jij als gebruiker daardoor schade lijdt.
Op de website zijn hyperlinks naar websites of diensten van derden opgenomen. CashBOB is niet verantwoordelijk voor de informatie van deze derden en aanvaardt in dit kader dan ook geen enkele aansprakelijkheid.

Niets van de informatie op deze website mag worden gekopiëerd of verspreid. Elk ander gebruik van deze informatie is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van CashBOB. Je mag de informatie op onze website wel voor privédoelen gebruiken, onder voorwaarde dat je dat je de informatie ongewijzigd laat en vermeldt dat je de informatie hebt gevonden op deze website (CashBOB.nl).

Alle informatie op de website is bedoeld voor en gericht op Nederland. In het buitenland kunnen andere regels gelden.
CashBOB behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de disclaimer.

Deze disclaimer is voor het laatst aangepast op 28 oktober 2022.